La carnisseria Miquel, va obrir les seves portes l’octubre de l’any 1968, a l’antiga casa de Cal Ferrer, al carrer Almogàvers.
En els seus inicis, el jove matrimoni format per en Josep i la Quimeta, van treballar de valent per construir una botiga familiar.
Un negoci de referència pels embotits elaborats. Despatxaven carn fresca de qualitat, i els xais i la vedella eren criats per pagesos del mateix poble de Llagostera. Tenien la seva matança pròpia que la realitzava a l’antic escorxador de Llagostera.
El dia d’avui la botiga la gestiona en Víctor, el seu fill, amb l’ajuda de la seva dona, la Cristina, en Carles, en Francesc i en Salvi.
Més de cinquanta anys d’experiència els avalen en l’elaboració de l’embotit curat i cuit artesanalment. Amb especial dedicació amb la fabricació de la llonganissa típica de pagès.
Des de sempre, continuen oferint als seus clients vedella de primera qualitat i xais quilòmetre zero. Amb matança pròpia. També ofereixen productes preparats i cuinats.